Trimis la cutia poștală[e-mail protejat]

Sunați acum+86 188 512 10105

serviciu


Acasă>Despre Noi>serviciu

Serviciu cu valoare adăugată


Planificarea setărilor din fabrică

Odată ce clienții noștri achiziționează linia de producție de la noi, veți proiecta întregul decor al fabricii dumneavoastră pe baza planului.

1-s

2-1

Pregătiți-vă inginerul în centrul nostru

Clienții noștri și-ar putea trimite inginerii la centrul nostru pentru a-i învăța cum să opereze, să întrețină și să repare linia noastră de producție.

3

4

Vizitând clientul nostru în mod regulat

Oferim servicii pe viață liniei noastre de producție. Managerul de vânzări și inginerii noștri verifică și întrețin mașinile Jwell în mod regulat în fabrica clienților.

5-1

6-1

În societatea modernă, serviciul post-vânzare este, fără îndoială, o verigă extrem de CHEIE în dezvoltarea unei întreprinderi. Indiferent cât de bun este echipamentul, epuizarea unor piese va avea loc inevitabil în timpul funcționării normale.

Odată cu îmbunătățirea continuă a tehnologiei echipamentelor, furnizorii de mașini sunt obligați să ofere mai mult suport tehnic, care este un aspect al serviciului post-vânzare. În prezent, concurența pe piețele interne și externe este intensă. Prin urmare, companiile trebuie să folosească serviciul post-vânzare ca o armă competitivă și să folosească farmecul și tot ce are produs de dragul clienților.

Serviciul post-vânzare excelent poate oferi întreprinderilor date de luare a deciziilor, poate identifica cu atenție problemele și poate face ajustări și actualizări în timp util. În același timp, serviciul post-vânzare excelent este, de asemenea, un mijloc eficient de a stabili un brand corporativ și de comunicare a imaginii de marcă și este unul dintre competitivitatea de bază a unei companii.
În prezent, tot mai multe companii internaționale mari sunt dispuse să coopereze cu JWELL Machinery. JWELL a stabilit, de asemenea, birouri în Turcia, India, Vietnam, Indonezia, Brazilia, Rusia. SET fabrici în Thailanda și intenționează să se înființeze în India. Fabrica a stabilit un centru de cercetare și dezvoltare în Germania, raportul anual de export al comerțului exterior este mai mare de 55%.

Ca răspuns la numeroasele provocări cu care se confruntă industria actuală a mașinilor și echipamentelor în serviciile post-vânzare, JWELL Machinery a stabilit, de asemenea, un sistem global de certificare a inginerului de extrudare pentru a construi o modalitate bună de comunicare și cooperare pentru inginerii și clienții de extrudare remarcabili din întreaga lume.