Trimis la cutia poștală[e-mail protejat]

Sunați acum+86 188 512 10105

Cercetare & Dezvoltare


Acasă>Despre Noi>Cercetare & Dezvoltare

Cercetare & Dezvoltare


Cercetarea și dezvoltarea (R&D) este un instrument valoros pentru creșterea și îmbunătățirea afacerii dvs. Cercetarea și dezvoltarea implică cercetarea pieței dvs. și a nevoilor clienților dvs. și dezvoltarea de produse și servicii noi și îmbunătățite pentru a se potrivi acestor nevoi. Afacerile care au o strategie de cercetare și dezvoltare au șanse mai mari de succes decât întreprinderile care nu o au. O strategie de cercetare și dezvoltare poate duce la inovare și la creșterea productivității și poate spori avantajul competitiv al afacerii dvs. Compania Jwell în cercetare și dezvoltare a acestui bloc este, de asemenea, suficient de greu, să utilizeze pe deplin resursele, să înființeze echipa de cercetare și dezvoltare tehnică specializată și un laborator, inovare continuă, străduindu-se să puterea tehnică să meargă în față, aici sunt câteva dintre tehnologii noi care au fost dezvoltate recent:

1. PLA (acid polilactic) linie de producție a foilor degradabile ecologice
PLA (Acid Polilactic) este un nou material biodegradabil și regenerabil, fabricat din materii prime amidon propuse de resurse vegetale regenerabile, cum ar fi porumbul și manioc. Procesul de producție al PLA este nepoluant, iar produsul poate fi biodegradat pentru a obține circulația în natură, deci este un material polimer verde ideal. PLA are stabilitate termică bună, temperatură de procesare de 170-230 ℃, cu rezistență bună la solvenți. Produsele din PLA au avantajul biodegradabilității, luciului, transparenței, senzației bune și rezistenței la căldură. De asemenea, are o bună rezistență antibacteriană, ignifugă și UV, așa că poate fi folosit în ambalaje rigide de fructe, legume, ouă, alimente gătite și produse de patiserie. Poate fi folosit și pentru ambalarea sandvișurilor, biscuiților și florilor etc.

1

2. Acest produs este o mașină de calandrare cu cinci role

Linia de extrudare este componenta principală a liniei de producție a bobinei rezistente la apă din polimeri compozit. Linia de producție este potrivită pentru PVC, TPO, PE și alte materiale de bobină impermeabilă. Structura bobinei include bobina omogenă (cod H): bobina impermeabilă fără material de armare intern sau material de suport; Material spiralat cu suport din fibre (cod L): material spiralat impermeabil cu țesătură, cum ar fi materialul compozit nețesut din poliester, pe suprafața inferioară a materialului spiralat; Coil ranforsat intern (cod P): colaci impermeabil ranforsat cu panza de plasa de poliester in mijlocul spirei; Bobina ranforsata intern (cod G): o bobina impermeabila ranforsata in mijloc cu o panza din fibra de sticla;

3. Principalii parametri tehnici

Latime produs: 1200-2000m

Grosimea produsului: 0.4-3.0 mm

Abatere de grosime: ± 0.02 mm

Specificații de rulare: 6500X2400mm

Mod de conducere: servomotor Yaskawa

Putere de conducere: 4.4 kW