Trimis la cutia poștală[e-mail protejat]

Sunați acum+86 188 512 10105

Profilul companiei


Acasă>Despre Noi>Profilul companiei

Compania Introducere

JWELL Machinery Co., Ltd a fost înființată în 1997, Shanghai, China.

Cu mai mult de 24 de ani de experiență în domeniul extrudarii plasticului, Jwell Company a devenit distinctă datorită înțelegerii profunde a extrudarii plasticului și a performanței remarcabile a mașinilor de prelucrare.

De ceva timp, acumulăm experiență în producția și reglarea mașinii, învățând cea mai recentă tehnologie de extrudare a plasticului și garantăm producția de înaltă calitate în conformitate cu standardul certificării CE sau UL, certificarea IS09001 și 2008 a sistemului de management al calității.

După toți acești ani de dezvoltare, Jwell a devenit liderul industriei de extrudare a plasticului. Jwell este, de asemenea, cel mai mare producător de utilaje de extrudare a materialelor plastice din China, cu 6 mari fabrici de producție situate la Shanghai, Suzhou, Changzhou, Haining, Zhoushan, Dongguan.

Între timp, prima fabrică Jwell de peste mări - Fabrica Jwell Thailand este, de asemenea, în construcție. Jwell păstrează întotdeauna inovația și oferă produse de cea mai bună calitate și servicii post-vânzare atât pentru clienții din țară, cât și din străinătate.

JWELL își diversifică liniile de extrudare pentru a satisface diferite cereri de marketing.

Gamă de produse

Screen Shot 2021-06-11 la 3.44.40 PM


Turul fabricii

QQ imagine 20210226134312

Abilitățile și expertiza noastră

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul extrudarii plasticului, Jwell Company a devenit distinctă datorită înțelegerii profunde a extrudarii plasticului și a performanței remarcabile a prelucrării metalelor. De ceva timp, acumulăm experiență în producție și reglarea mașinii, învățăm cea mai recentă tehnologie de extrudare a plasticului și garantăm o producție de înaltă calitate conform standardului de certificare CE, IS09001 și certificarea sistemului de management al calității 2008. Odată cu extinderea domeniului de activitate, am înființat special Shanghai Jwell Installation and Services Co., Ltd. pentru a ne asigura calitatea, livrarea la timp și serviciul post-vânzare, astfel încât să putem satisface cererea clienților noștri și a companiei Jwell. poate fi partenerul dvs. de afaceri de încredere.

04af4225_看图王

SCURTĂ INTRODUCERE A SISTEMULUI DE CERTIFICARE JWELL GLOBAL EXRUSION

Acest sistem își propune să ajute inginerii remarcabili din industria globală de extrudare să se evalueze și să se certifice prin intermediul platformei Jwell și să ofere oportunități de învățare și un plan de formare conform cerințelor individuale și să promoveze dezvoltarea și progresul industriei de extrudare.

Oferim instruire gratuită tehnicienilor clienților noștri. Baza noastră va ține conferința în mod regulat pentru a actualiza cele mai avansate tehnologii.